Testament

Testament

GAIA heeft het geluk te kunnen rekenen op meer dan 80.000 trouwe leden en donateurs die ervoor zorgen dat we ons kunnen inzetten voor meer dierenwelzijn. We ontvangen geen overheidssubsidies en zijn daarom voor onze werking volledig afhankelijk van giften, donaties en legaten. Raadpleeg ons jaarverslag door hier te klikken.

Sommige dierenvrienden kiezen ervoor om ook na hun dood te blijven strijden voor meer dierenwelzijn. We zijn hen daar ongelofelijk dankbaar voor.

Inderdaad, naast familie en vrienden kan u ook een goed doel opnemen in uw testament. Voor meer informatie kan u gratis en vrijblijvend onze informatiebrochure aanvragen door het onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 02/245 29 50.

Een antwoord op een aantal veelgestelde vragen, kan u hier vinden.

Bloemen noch kransen

Indien u GAIA wil opnemen in een overlijdensbericht om naasten uit te nodigen een gift te doen volgens de wil van overledene, kan u volgend rekeningnummer hiervoor gebruiken : BE12 5230 4032 4692 met communicatie : Ter herinnering van (naam overledene). Wij kunnen u dan op de hoogte houden van de giften die wij ontvangen in zijn/haar naam.

Naam
Geboortedatum *
Bijvoorbeeld: 06/10/2022
Adres