GAIA (Global Action in the Interest of Animals) vzw is de invloedrijkste dierenrechtenorganisatie in België. Sinds 1992 zetten we ons in voor een betere behandeling van de dieren.

 

Onder het motto "Voice of the voiceless" (stem voor diegene die zichzelf niet kunnen verdedigen) voeren wij voortdurend campagne zodat dieren beter worden beschermd, levende wezens die gevoelig zijn voor pijn en zichzelf niet kunnen verdedigen. GAIA voert doelgerichte, geweldloze acties en campagnes tegen "georganiseerde" dierenmishandeling. Een vreedzame, vastberaden en doeltreffende strijd, die tot belangrijke resultaten leidt.

 

Lid worden van GAIA betekent 

  • Deel uitmaken van een beweging met 85.000 dierenliefhebbers die zich inzetten voor de verdediging van het leven van dieren en respect voor hun bestaan.
  • De vereniging laten voortbestaan: GAIA ontvangt geen subsidies van de overheid, wij kunnen dus volledig onafhankelijk actie voeren. Dit betekent ook dat we voor onze werking volledig afhankelijk zijn van onze leden.
  • Actieve deelname aan een beweging die voortdurend vecht om de manier waarop de wereld naar dieren kijkt te veranderen en te verbeteren.
  • Hand in hand werken met een organisatie die al 30 jaar het verschil maakt in België en de rest van de wereld en ongekende resultaten boekt.
  • De stem van dieren laten horen aan politici, bedrijfsleiders en besluitvormers.
  • Een nieuwe stap zetten naar een ideaal: een samenleving waarin de rechten van dieren worden gerespecteerd.

Dankzij uw steun kunnen wij ons op de toekomst richten, de continuïteit van onze acties waarborgen en onze campagnes financieren: of u nu kiest voor een eenmalige of een maandelijkse gift, u maakt echt het verschil voor de dieren !

 

Als lid van GAIA ontvangt u elk jaar een lidkaart en ons driemaandelijks magazine, waarin u alle informatie over onze laatste acties en campagnes vindt.