Tentoonstelling "de XII werken van GAIA in Mechelen

Tentoonstelling "de XII werken van GAIA in Mechelen

GAIA informeert
23 september 2013

Toen de dieren nog konden praten, volbracht de Griekse held Hercules twaalf moeilijke opdrachten. In een unieke, interactieve tentoonstelling voor bezoekers van 9 tot 99 jaar loodst GAIA de bezoeker via zijn eigen twaalf cruciale werken door een boeiende ontdekkingstocht naar de wereld van de dieren en hun rechten.

De bezoeker ontdekt hoe ons land in twintig jaar tijd gevoeliger is geworden voor het dierenwelzijn en GAIA stap voor stap bouwt aan een diervriendelijke samenleving. Men ziet, hoort en leest wat er in de loop van twee decennia verbeterd is voor de dieren, maar ook welke weg er nog te gaan is.

Dat de kinderen van vandaag de toekomst van de dieren zijn, komt dan ook aan bod. De bezoeker zal ongetwijfeld dingen ontdekken die hij of zij nog niet wist. Over mensen, over dieren, over dromen, over daden.

De rondreizende tentoonstelling staat in Mechelen van 23 september tot 11 oktober. Locatie: Bibliotheek Mechelen, Moensstraat 19. De toegang is gratis.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.