Tentoonstelling "de XII werken van GAIA" in Brussel

Tentoonstelling "de XII werken van GAIA" in Brussel

GAIA informeert
01 augustus 2013

**Wanneer: Van 1 tot 31 augustus 2013 Waar: Stedelijke Openbare Bibliotheek Laken (Emile Bockstaellaan 109 – 1020 Brussel).

Toen de dieren nog konden spreken, volbracht de Griekse held Hercules twaalf moeilijke opdrachten. In een unieke, interactieve tentoonstelling voor bezoekers van 9 tot 99 jaar loodst GAIA de bezoeker via zijn eigen twaalf cruciale werken door een boeiende ontdekkingstocht naar de wereld van de dieren en hun rechten.**

De bezoeker ontdekt hoe ons land in twintig jaar tijd gevoeliger is geworden voor het dierenwelzijn en GAIA stap voor stap bouwt aan een diervriendelijke samenleving. Men ziet, hoort en leest wat er in de loop van twee decennia verbeterd is voor de dieren, maar ook welke weg er nog te gaan is.

Dat de kinderen van vandaag de toekomst van de dieren zijn, komt dan ook aan bod.

De bezoeker zal ongetwijfeld dingen ontdekken die hij of zij nog niet wist. Over mensen, over dieren, over dromen, over daden.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.