Steun GAIA in 2018

Steun GAIA in 2018

GAIA informeert
02 januari 2018

2017 was het jaar waarin GAIA 25 kaarsjes uitblies, maar ook het jaar waarin we weer een beetje dichter bij ons einddoel geraakt zijn: georganiseerd dierenleed een halt toeroepen.

Omdat we dit niet ongemerkt willen laten voorbijgaan voor u, maakten we een filmpje over tien (van de vele) successen die we de voorbije twaalf maanden hebben geboekt!

Het spreekt voor zich dat GAIA ook in 2018 alles uit de kast zal halen om de dieren te beschermen. Verbod op onverdoofd slachten in Brussel en het stopzetten van de castratie van biggetjes, het kweken van kippen in legbatterijen en het dwangvoederen van dieren... Dat is zeker geen gemakkelijke opgave, maar wij zijn ervan overtuigd dat we opnieuw op de waardevolle steun van onze 40.000 leden en onze vele sympathisanten zullen kunnen rekenen!

Het ganse GAIA-team wenst u een fantastisch 2018 vol (dieren)liefde toe. Wij hopen dat u ons ook volgend jaar blijft steunen.

Nogmaals van harte bedankt!

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.