De Faux Gras® de GAIA ook dit jaar op Horeca Expo

De Faux Gras® de GAIA ook dit jaar op Horeca Expo

GAIA informeert
16 november 2015

GAIA is ook dit jaar aanwezig op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector. GAIA stelt er de Faux Gras® de GAIA voor, zijn 100% vegetarische en diervriendelijke alternatief voor foie gras. De dierenrechtenorganisatie wil er de consument mee overtuigen om geen foie gras meer te eten, zelfs niet op feestdagen.

De bezoekers van Horeca Expo krijgen sinds zondag de gelegenheid om dit lekker en ethisch alternatief voor foie gras te ontdekken. Aan de stand van GAIA kunnen ze de Faux Gras® de GAIA ook proeven.

Vorig jaar werden meer dan 185.000 potjes Faux Gras® de GAIA verkocht bij Albert Heijn, Carrefour, Champion, Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match en verschillende natuurvoedingswinkels. Het bewijs dat de Faux Gras® de GAIA een geloofwaardig alternatief is voor foie gras.

Afspraak op Horeca Expo, nog tot 19 november, Flanders Expo Gent, Hall 8, stand 8405.

Meer info via www.fauxgras.be

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.