25 jaar, dat moesten we vieren!

25 jaar, dat moesten we vieren!

Evenement
10 oktober 2017

Zondag 8 oktober was ongetwijfeld het evenement van het jaar voor iedereen met een hart voor dieren. GAIA vierde namelijk zijn eerste kwarteeuw en haalde alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken!

1.300 leden en sympathisanten van GAIA vulden de zaal in het congrescentrum The EGG in Brussel voor een uitbundig verjaardagsfeest vol verrassingen.

De drie ministers van Dierenwelzijn, Ben Weyts (Vlaanderen), Bianca Debaets (Brussels Hoofdstedelijk Gewest) en Carlo Di Antonio (Wallonië), waren eveneens van de partij. Ze beantwoordden vragen tijdens een boeiend gesprek, waarin we het hadden over de mooie resultaten die ze al hebben geboekt en over de dingen die ze deze legislatuur nog willen verwezenlijken om de dieren nog beter te beschermen.

Een van de hoogtepunten van afgelopen zondag was de vertoning in avant-première van 'De stempel van GAIA', een documentaire van Luckas Vander Taelen die terugblikt op 25 jaar acties en campagnes die ervoor hebben gezorgd dat dieren in België met meer respect worden behandeld en dat er in dit land meer aandacht wordt besteed aan dierenwelzijn. De DVD is hier online te bestellen.

Bestel hier

De DVD kost 15 EUR per stuk, verzendingskosten inbegrepen. Het boek kost 25 EUR per stuk voor onze GAIA-leden (30 EUR voor niet-leden), verzendingskosten inbegrepen.

Bestel hier

De directeur en de voorzitter van GAIA, Ann De Greef en Michel Vandenbosch, vertelden over het aanzienlijke werk dat de organisatie in slechts een kwarteeuw heeft verricht. Ze lichtten tevens een tip van de sluier op over wat er de komende jaren op de agenda staat.

Tot slot, de kers op de taart: ex-Beatle en dierenrechtenactivist Paul McCartney wenste GAIA in een videoboodschap op een muzikale manier een gelukkige verjaardag.

Klik hier

Bekijk al de foto’s van de GAIA-dag!

Klik hier
Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.