'XII werken van GAIA in Oostende

'XII werken van GAIA in Oostende

GAIA informeert
05 juli 2013

De interactieve tentoonstelling 'XII WERKEN VAN GAIA' in OOSTENDE

Toen de dieren nog konden spreken, volbracht de Griekse held Hercules twaalf moeilijke opdrachten. In een interactieve tentoonstelling loodst GAIA u via zijn eigen XII cruciale werken door een boeiende ontdekkingstocht naar de wereld van de dieren en hun rechten. Ontdek hoe ons land in twintig jaar tijd gevoeliger is geworden voor het dierenwelzijn en GAIA stap voor stap bouwt aan een diervriendelijke samenleving. U leest, ziet en hoort wat er in de loop van twee decennia verbeterd is voor de dieren, maar ook welke weg er nog te gaan is. U ontdekt ongetwijfeld dingen die u nog niet wist. Over mensen, over dieren, over dromen, over daden...

Tijdens de ganse maand juli staat de tentoonstelling in de Kris Lambert bibliotheek in Oostende, Wellingtonstraat 7. De toegang is gratis.

Bekijk de beelden van de openingsreceptie in Oostende op GAIA TV hier (link naar de beelden) en hoor wat de Schepen voor Dierenwelzijn Tom Germonpré over de tentoonstelling en het werk van GAIA zegt.

Volgende locaties: 1-31 augustus 2013 : Sted openbare bibliotheek Laken-Emile Bockstaellaan 109-Brussel 23 september – 11 oktober 2013 Bibliotheek Mechelen – Moensstraat 19 - Mechelen

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.