World Ocean Day

World Ocean Day

GAIA informeert
11 juni 2010

Op 13 juni wordt in de Zoo van Antwerpen in samenwerking met het onderzoeksinstituut van de Zoo World Ocean Day georganiseerd, een evenement dat de bedreigingen van de oceanen en de lancering van de nieuwe vzw Sea First in de belangstelling zet. Ook de documentaire 'Sea the Truth', het vervolg op 'Meat the Truth' gaat in Belgische premiere. Op het programma staan vijf lezingen over onder andere verzuring, bescherming van walvissen en vismatiging.

Initiatiefnemer van de nieuwe organisatie is Dos Winkel, gerenommeerd onderwaterfotograaf en auteur van de boeken 'Wat is er mis met vis? (waarvoor GAIA ook een stukje schreef)' en 'De Huilende Zee.' Hij is tevens een van de belangrijke figuren in de nieuwe documentaire 'Sea the Truth'. Van elk toegangsticket gaat 5 euro naar de nieuwe vzw.

De deuren gaan open om 10.30u en het programma start om 11.00u. Dit geeft bezoekers de tijd om eerst hun burgerplicht te vervullen en te gaan stemmen. Inschrijven is verplicht en kan nog tot en met 10 juni. Het toegansgeld bedraagt 39.50 inclusief vegetarische lunch, koffie/thee, gratis tombolalotje voor de ecologische tombola, een verrassing en een afsluitende borrel. Studenten betalen slechts 14.50.

Het belooft een leerrijke en inspirerende dag te worden en bovendien een nuttige invulling van een verkiezingsdag!

Bekijk volgende webpagina's voor meer informatie:

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.