Werd onze campagne Boycot-cot geboycot?

Werd onze campagne Boycot-cot geboycot?

GAIA-actie
15 juni 2018

GAIA was vandaag aanwezig op de algemene aandeelhoudersvergadering van Carrefour in Parijs. Reden? De dierenrechtenorganisatie vraagt een duidelijke verbintenis van de keten en wil dat ze 100% kooieivrij gaan (dus ook geen kooieieren meer in hun huismerkproducten zoals koekjes, pasta en sauzen).

Helaas hebben we het woord niet gekregen... . Een teleurstellende reactie van een groep die beweert leider te willen worden op het gebied van voedingstransitie maar er niet eens in slaagt kooieieren volledig te bannen, daar waar andere grootwarenhuisketens dat wel doen... .

In dit opzicht is Carrefour dan ook een slechte leerling. De supermarktketen blifjt, ondanks talrijke verzoeken van GAIA, een duidelijk engagement weigeren. Om de druk te verhogen, nodigen wij iedereen uit om via onze website een vooraf geschreven bericht naar Carrefour te sturen. Uiteraard worden andere acties binnenkort gepland.

Meer nieuwsberichten over:

Protestez en un clic

Aidez nous à convaincre Carrefour de ne plus utiliser d'œufs de batterie dans ses produits et sa chaîne d'approvisionnement !

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.