Image
20km group
Op zondag 28 mei was het eindelijk weer zover: meer dan 100 dierenvrienden zetten onder het motto “Run For Animals” hun beste beentje voor tijdens de 20km door Brussel, één van de meest iconische sportevenementen in onze hoofdstad.
29 mei 2024
+

deelnemers

euro ingezameld

min.

beste tijd

Op zondag 28 mei was het eindelijk weer zover: meer dan 100 dierenvrienden zetten onder het motto “Run For Animals” hun beste beentje voor tijdens de 20km door Brussel, één van de meest iconische sportevenementen in onze hoofdstad. De lopers van team GAIA namen niet enkel deel voor de sportieve uitdaging, maar ook om het dierenwelzijn in België financieel een hart onder de riem te steken: allen samen zamelden ze het indrukwekkende bedrag van 3500 euro in.

ADT team

Daarnaast werd er ook voor het eerst gelopen voor team ADT (Animal Disaster Team). 19 toegewijde sportievelingen zamelden geld in voor dit nieuwe project, dat zich inzet voor de redding van dieren in nood.  

serge

Net als vorig jaar wist Serge weer de beste tijd neer te zetten. Hij voltooide de 20 kilometer met een indrukwekkende tijd van 1 uur en 27 minuten

Massages, vers fruit en heerlijke limonade – kan het nog beter?

IMG_6277

Dankzij onze vrijgevige sponsors konden de deelnemers niet enkel rekenen op gezonde snacks en drankjes, maar ook genieten van een welverdiende massage na afloop van hun topprestatie. Masseurs Cédric en Lucian leverden topwerk en zorgden ervoor dat de lopers ontspannen en opgelucht huiswaarts konden trekken. 

De Brusselse fruit- en groentewinkel Rhino zorgde voor heerlijk vers fruit, terwijl de lekkere craft-limonades van het Brusselse Atelier Cuarenta zorgden voor de nodige hydratatie. 

We ❤️ jullie

team gaia
20 km de Bruxelles

Gerelateerde nieuwsitems