Peter Singer te gast bij GAIA

Peter Singer te gast bij GAIA

Peter Singer & GAIA
Evenement
14 juni 2016

Peter Singer te gast bij GAIA

Ter gelegenheid van onze 24ste verjaardag, verwelkomde GAIA niemand minder dan Peter Singer in zijn kantoren. Peter Singer is hoogleraar bio-ethiek aan de prestigieuze Princeton universiteit in Amerika en professor in praktische filosofie en toegepaste ethiek aan de universiteit van Melbourne in Australië. Hij geldt als één van de meest invloedrijke, hedendaagse filosofen en ethici en is vooral gekend om zijn spraakmakend werk 'Animal Liberation' dat de weg opende naar de moderne dierenbeweging.

Animal Liberation (Dierenbevrijding in het Nederlands) verscheen voor het eerst in 1975 en inspireerde GAIA-voorzitter, Michel Vandenbosch tot zijn levenswerk. Zonder Peter Singer zou GAIA niet bestaan. Tijdens zijn bezoek aan onze kantoren, sprak de filosoof zich uit over de werken en werven van GAIA. Bekijk de video!

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.