Nieuw doelwit voor Boycot-cot

Nieuw doelwit voor Boycot-cot

GAIA-actie
01 juni 2017

Wist u dat Carrefour nog eieren van kippen die in batterijkooien worden gehouden, gebruikt in hun huismerkproducten (koekjes, deegwaren, bereide gerechten, enz.)? De bekende Belgische supermarktketen is dan ook het volgende doelwit van onze Boycot-cot campagne tegen het gebruik van kooieieren.

Ondanks alle vooruitgang die we boeken met Boycot-cot verwerken tal van voedingsmerken en bedrijven nog massaal kooieieren in hun producten. Zo bestendigen ze de ellendige leefomstandigheden van miljoenen legkippen.

Schrijf naar Carrefour en overtuig hen om geen kooieieren meer te gebruiken in hun producten. Ontdek ook de lijst van de merken die kooieivrij zijn.

Meer nieuwsberichten over:

Protesteer in één muisklik

Help ons Carrefour ervan te overtuigen zijn huidige toelevering van eieren én producten met verwerkte eieren te herzien!

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.