Morrissey steunt No Cruel Cosmetics

Morrissey steunt No Cruel Cosmetics

GAIA informeert
12 januari 2012

Morrissey steunt de No Cruel Cosmetics campagne van de Europese Coalitie voor de Stopzetting van Dierproeven (ECEAE), waar GAIA deel van uitmaakt.

Na onder andere Sir Paul McCartney en Sienna Miller tekende nu ook Morrissey de petitie tegen dierengeteste cosmetica. De zanger spreekt zich duidelijk uit tegen de mishandeling van dieren voor producten als lipstick of shampoo. Hij roept iedereen op, net als hij, de petitie te ondertekenen.

Morrissey: "Say no to injecting, force-feeding, or forcing animals to inhale substances for a new lipstick or shampoo. Please join me in signing the BUAV No Cruel Cosmetics petition and stop the sale of new animal tested cosmetics in the EU."

Tegen 2013 zou er in de Europese Unie een totaalverbod moeten zijn op cosmetica die getest is op dieren. Toch wordt er binnen de Europese Unie overwogen om deze deadline uit te stellen. Dit ondanks het massale verzet van de publieke opinie tegen diergeteste cosmetica en een legaal verbod binnen de Europese Unie op dierproeven in functie van cosmetica.

Laat dus samen met Morrissey uw stem horen en zeg NEEN tegen deze wrede praktijken voor cosmetica binnen Europa.

Meer nieuwsberichten over:

Teken onze petitie tegen dierproeven voor schoonmaakproducten!

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.