Image
Dag van het Testament voor een Goed Doel
13 september 2021

Internationale Dag van het Testament voor een Goed Doel

Aanstaande maandag, 13 september, is de Internationale Dag van het Testament voor een Goed Doel. GAIA heeft het geluk te kunnen rekenen op 80.000 trouwe leden en donateurs die onze activiteiten ondersteunen en ons in staat stellen onze missie voort te zetten: werken aan meer dierenwelzijn. GAIA ontvangt geen subsidies: we zijn 100% afhankelijk van giften, donaties en legaten. Sommige dierenvrienden kiezen ervoor om, ook wanneer ze er zelf niet meer zijn, toch samen met ons te strijden voor een betere wereld voor de dieren. Zij nemen GAIA op in hun testament. Wij zijn hen enorm dankbaar voor hun steun.

Dit is het geval bij Benjamine, één van onze trouwe vrijwilligers. Benjamine kent GAIA al meer dan twintig jaar. “GAIA is alomtegenwoordig”, zegt ze. “Overal waar dieren bescherming nodig hebben, staan ze klaar. GAIA inspireert veel andere organisaties in België maar ook daarbuiten. GAIA zet vaak de toon. Het klopt dat de campagnes krachtig zijn en de beelden vaak erg hard maar mensen moeten weten welk leed dieren ondergaan.” Benjamine zet zich voortdurend in voor een beter leven voor dieren. En ze mag er niet aan denken dat haar vurige strijd na haar dood zou uitdoven. Daarom besloot ze om GAIA in haar testament op te nemen. “Dus ook als ik er niet meer ben, zal ik me via GAIA blijven inzetten voor het welzijn van dieren”, zegt ze vol overtuiging. “Die beslissing is een hele opluchting. Ze geeft me ook zekerheid voor mijn dieren, die dankzij GAIA een nieuwe thuis zullen vinden.”

Wil u meer informatie ontvangen over hoe u GAIA kan opnemen in uw testament ?
Wij staan ter beschikking om op uw vragen te antwoorden. Wij werken ook samen met juristen die u advies kunnen geven en begeleiden.

Contacteer, gratis en vrijblijvend, ons departement Legaten en Testamenten en vraag onze brochure testament :

Per telefoon : 02/245 29 50 Per e-mail : testament@gaia.be Via onze website : www.gaia.be/nl/testament