InterContinental Hotels stopt met kooieieren

InterContinental Hotels stopt met kooieieren

Resultaat
02 december 2016

InterContinental Hotels (De grootste hotelketen met wel 5100 hotels in bijna 100 landen) heeft juist aangekondigd dat ze gaan stoppen met batterijkooi eieren te gebruiken. Dit tegen 2025 (2022 voor Noord Amerika en Europa).

Dit schitterend nieuws voor miljoenen legkippen is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de “Open wing” alliantie, een internationale coalitie van dierenrechten organisaties. GAIA vertegenwoordigt hierin Belgie. Allen hebben ze de krachten gebundeld om de legbatterijen een halt toe te roepen.

Heel goed nieuws, maar er is nog veel werk aan de winkel. Wil je hieraan meehelpen? Breng dan vlug een bezoek aan www.boycotcot.be

Meer nieuwsberichten over:

Protesteer in één muisklik

Help ons Carrefour ervan te overtuigen zijn huidige toelevering van eieren én producten met verwerkte eieren te herzien!

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.