Hetzelfde en toch gans anders

Hetzelfde en toch gans anders

GAIA informeert
30 november 2010

Verrassende recepten zetten diervriendelijk alternatief voor eenden- en ganzenlever op de culinaire kaart. Faux Gras de GAIA vanaf 1 december te koop in 7 supermarktketens

GAIA kan u onder meer Wentelteefjes met Faux Gras de GAIA aanbevelen, of Faux Gras de GAIA op toast met chutney van abrikoos, artisjok en selder, Pommes d'amour met Faux Gras de GAIA, Crème brûlée van Faux Gras de GAIA, of nog voor de connoisseurs Faux Gras de GAIA met Spaanse Brandy en Havana tabak. En als toemaatje de enige echte "Devil in Disguise": Elvis Presley Sandwich met Faux Gras de GAIA. Zo nodigt de dierenrechtenorganisatie uit tot diervriendelijk tafelen met kerst en nieuwjaar. Onder het motto "Hetzelfde en toch gans anders" pakt GAIA uit met de culinaire troeven van het 100 % diervriendelijk, volledig plantaardig alternatief voor wrede eenden- en ganzenlever of foie gras. Vanaf 1 december is Faux Gras de GAIA te koop bij Carrefour, Colruyt (en Bioplanet), Delhaize, Lidl, Makro, Match en Intermarché en in verschillende natuurvoedingswinkels.

Hetzelfde en toch gans anders: acht heerlijke recepten met Faux Gras de GAIA

Hetzelfde, want ingrediënten als truffel, witte wijn en champagne, maken van Faux Gras de GAIA een feestelijk product, en toch gans anders, want voor Faux Gras de GAIA werd geen enkel dier mishandeld en ziek gemaakt. "Met Faux Gras de GAIA kun je zoveel meer doen dan een lekker aperitiefhapje gegarandeerd zonder eenden- of ganzenleed aanbieden," lichtte GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch toe. Op de perslunch stelde hij samen met food stylist Harry Belmans een boekje met acht verrassende recepten met Faux Gras de GAIA voor. De aanwezigen konden proeven van lekkere bereidingen met Faux Gras de GAIA. Bedacht door een creatieve hobbykok.

Doorbraak: Faux Gras de GAIA voor 2, 99 euro te koop in 7 grootwarenhuisketens

Onder meer met mobiele advertenties, advertenties in kranten en tijdschriften, geluidsspots en tastings in grootwarenhuizen wordt de consument geïnformeerd dat Faux Gras de GAIA back in town is. Faux Gras® de GAIA is geregistreerd als gedeponeerde merknaam. Meer informatie biedt de website: www.fauxgras.be .

Productie meer dan verdrievoudigd

De productie is ten opzichte van vorig jaar van 30.000 potjes meer dan verdrievoudigd tot 105.000 potjes. Het grote publiek weet Faux Gras de GAIA te smaken. Vorig jaar waren alle potjes, die toen enkel bij Carrefour en Lidl verkocht werden, in een paar weken uitverkocht. En op het Voedingssalon van oktober jl. werd Faux Gras de GAIA met meer dan 4000 (uit)verkochte potjes een succes.

"Hetzelfde en toch gans anders. Heerlijke recepten met Faux Gras de GAIA" is gratis verkrijgbaar op aanvraag via www.fauxgras.be of info [at] gaia [dot] be of telefonisch: 02/ 245 29 50.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.