Geslaagde Faux Gras-campagne

Geslaagde Faux Gras-campagne

GAIA informeert
05 januari 2012

Heeft u zich de voorbije maand laten vaccineren tegen de dodelijke variant van leversteatose?

In december 2011 lanceerden we onze opmerkelijke preventiecampagne tegen leversteatose. De GAIA-preventiebus trok door 5 Belgische steden om mensen immuun te maken voor foie gras. We startten onze campagne in de Nieuwstraat in Brussel en toerden verder naar Namen, Bergen, Antwerpen en Gent. GAIA-dokters en -verplegers toonden aan de hand van een video hoe foie gras eenden en ganzen mishandeld en ziek gemaakt worden voor foie gras. Een lot dat enkele honderdduizenden eenden en een paar tienduizend ganzen in België jaarlijks ondergaan.

De reacties op onze inentingsacties waren in alle steden zeer positief. Heel veel mensen kwamen naar onze preventiebus en lieten zich 'vaccineren'. Zelfs in Namen, het mekka van de foie gras in België, waren de mensen enorm enthousiast. De preventiecampagne kreeg aandacht in verschillende media. Lokale televisiezender AVS maakte de laatste dag van de campagne een reportage op het Woodrow Wilsonplein in Gent.

Radio 1, Radio 2 en Stubru zonden bijna heel de maand december radiospots uit. Er verscheen een opvallende advertentie in Metro én ... onze TV-spot werd in primetime uitgezonden op Eén!

In verschillende vestigingen van Carrefour en Delhaize vonden tastings plaats. Klanten konden er proeven van onze overheerlijke Faux Gras de GAIA, ons 100% diervriendelijk en plantaardig alternatief voor foie gras.

Via de facebookpagina kregen we heel veel steun van onze GAIA-fans. Zij stuurden recepten met Faux Gras de GAIA door en lieten ons weten wat bij hen op het menu stond met de feestdagen. Alvast GEEN ZIEK BEEST op hun FEEST!

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.