Gelukkige verjaardag minister Weyts

Gelukkige verjaardag minister Weyts

GAIA-actie
12 november 2017

Meer dan 30.000 katten worden jaarlijks in de Belgische asielen gedumpt. In Vlaanderen moeten 5.000 van hen noodgedwongen een spuitje krijgen wegens gebrek aan adoptanten.

Er zijn teveel katten in ons land. GAIA is van oordeel dat de sterilisatie van alle huiskatten verplicht moet worden. Het is de enige manier om de overbevolking van katten en het dierenleed dat daaruit voortvloeit, in te dijken.

GAIA nodigt Vlaams minister van Dierenwelzijn, Ben Weyts, ter gelegenheid van zijn verjaardag uit, om het trieste lot van duizenden kittens, die jaarlijkse een gewisse dood sterven, ter harte te nemen en hen dit leed te besparen. Een verplichte sterilisatie/castratie van alle katten zorgt ervoor dat de overpopulatie wordt tegengegaan totdat er een evenwicht bereikt wordt tussen het aantal achtergelaten katten en het aantal adopties in de dierenasielen.

Lees hier onze oproep en wens minister Weyts een gelukkige verjaardag via www.facebook.com/gaia.be

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.