GAIA's diervriendelijke alternatief voor Foie Gras in 10 dagen tijd volledig uitverkocht

GAIA's diervriendelijke alternatief voor Foie Gras in 10 dagen tijd volledig uitverkocht

GAIA informeert
01 januari 2010

Het is bijna onmogelijk nog een blikje Faux Gras de GAIA te bemachtigen voor de Jaarwisseling. De distributiepunten en verkoopadressen (Carrefour, Lidl, en de Bio shops) die samen rond de feestdagen ruim 30.000 potjes Faux Gras de GAIA aanboden, zijn in amper 10 dagen tijd nagenoeg volledig uitverkocht.

Duizenden potjes zijn de afgelopen dagen over de toonbank gerold. België lijkt massaal te hebben gekozen voor het feestmaal van Kerst en Oud en Nieuw een alternatief voor foie gras, zonder eenden- of ganzenleed door dwangvoederen, te kunnen presenteren.

Michel Vandenbosch, Voorzitter van GAIA zegt: "Ik dank de duizenden Belgen die achter ons staan en dit jaar hebben gekozen voor het alternatief van foie gras. Voor GAIA zijn de winnaars van dit ongelooflijke succes natuurlijk de miljoenen eenden en ganzen die dankzij Faux Gras de GAIA worden gespaard. De foie gras heeft dit jaar een angstaanjagende concurrent gekregen: dit alternatief is niet gemaakt van lever, maar komt uit het verstand en het hart!" Voor GAIA staat hiermee vast dat met het voeren van deze positieve en effectieve campagne het definitieve begin is gemaakt van het einde van het traditionele dierenleed door dwangvoederen van eenden en ganzen.

De "Terminator", één van de Faux Gras-acteurs die de actie van GAIA op 16 december jl. kracht bij zette, heeft gedreigd met: "I'll be back", als mensen niet wilden luisteren en de foie gras niet wilden laten staan. Gezien bovengenoemd succes is dit echter niet meer nodig.

De verwachting is dat de mooiste dagen voor Faux Gras de GAIA nog gaan komen in 2010.

De terugkomst van het product in de winkels zal onvermijdelijk niet lang op zich laten wachten nu de populariteit dermate blijkt. Intussen zal GAIA zich blijven inzetten om de strijd tegen het dwangvoederen van eenden en ganzen tegen te gaan.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.