GAIA over Waregem Koerse 2014

GAIA over Waregem Koerse 2014

GAIA informeert
02 september 2014

Michel Vandenbosch van GAIA blikt redelijk tevreden terug op de hindernisrennen van Waregem Koerse: "Eén van de beste edities ooit voor de paarden", legt de GAIA-voorzitter uit.

"De 37 paarden die de start namen, hebben het er allemaal zonder noemenswaardige problemen van af gebracht.De extra aanpassingen aan de Open Ditch en de Ierse Berm hebben hun deugdelijkheid en degelijkheid bewezen, hoewel de haag van de Open Ditch hoogdringend aan verjonging toe is. Dat zal er toe bijdragen dat jockey's bij de receptie (bij het neerkomen achter de hindernis) niet uit het zadel geworpen worden, wat aan die hindernis met drie jockey's gebeurd is vandaag."

GAIA zal zoals elk jaar de vier hindernisrennen van de editie 2014 grondig evalueren en dit met het oog op nog grotere verbetering (om valpartijen en loslopende paarden in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen) bespreken met de organisatoren bespreken.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.