Eindejaarsfeesten zonder foie gras

Eindejaarsfeesten zonder foie gras

GAIA-actie
12 december 2019

Traditioneel wordt tijdens de eindejaarsperiode het meeste foie gras geconsumeerd. Omdat zelfs één keer per jaar te veel is, moedigen wij consumenten aan om te breken met de wrede en hardnekkige gewoonte om foie gras te eten.

TV-spot

Van 9 tot 15 december loopt op Eén en VTM een aangrijpende TV-spot. De spot toont de mooie vriendschap die een kind doorheen de jaren opbouwt met zijn huisdier, een gans. Maar dan op het einde gebeurt er iets...

Faux Gras® in familie

Bent u een fan van Familie? Tijdens de kerstperiode krijgt onze Faux Gras® de GAIA een hele speciale gastrol...

Astrid Coppens steunt onze camapgne

Een andere campagne is dan weer uitsluitend te zien op Instagram. We lieten een aantal influencers en bekende mensen - waaronder Astrid Coppens, Dorien Reynaert, Maxime De Winne en Hilde de Baerdemaker - kijken naar beelden van een tweevoeter die gedwangvoederd wordt. Hun reactie? Bekijk zeker het filmpje hieronder.

Nieuwe recepten voor GAIA's Faux Gras®

Wilt u mooie gerechten klaarmaken? Er zijn tientallen manieren om te genieten van GAIA's Faux Gras®. Ontdek stijlvolle, originele en gemakkelijk te bereiden recepten op www.fauxgras.be.

Meer nieuwsberichten over:

Voor een handelsverbod op foie gras!

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.