Dit was GAIA in 2016

Dit was GAIA in 2016

Resultaat
28 december 2016

Het jaar is bijna voorbij en het moment is aangebroken om terug te blikken op de acties en campagnes van GAIA.

In onderstaande video krijgt u in 4 minuten een sterk beeld van onze belangrijkste realisaties in 2016. En daarvoor willen we u heel graag bedanken!

Alles wat we dit jaar hebben kunnen bereiken voor de dieren, zou onmogelijk geweest zijn zonder de onvoorwaardelijke steun van onze leden, vrijwilligers en sympathisanten. Zonder u hadden we de financiële middelen niet om onze campagnes op touw te zetten en de mankracht om op straat actie te voeren. Zonder uw stem zou onze boodschap niet zo krachtig geklonken hebben en zo'n grote draagwijdte gehad hebben.

Deze video bevat een kort overzicht van wat we het voorbije jaar voor de dieren gedaan hebben. In 2017 blijven we strijden voor een totaalverbod op onverdoofd slachten, en volharden in een verbod op dwangvoederen en pelsdierkwekerijen….In Wallonië wordt de sterilisatie van alle katten verplicht in 2017, en onze educatieve medewerkers sensibiliseren almaar meer kinderen in lagere en middelbare scholen in het ganse land….

Ook volgend jaar blijven we ons onvermoeibaar inzetten voor dierenrechten en dierenwelzijn en we rekenen op uw hulp en steun om nog meer positieve resultaten te boeken voor de dieren!

We wensen u een gezond, vreugdevol en diervriendelijk 2017.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.