20 km van Brussel

20 km van Brussel

GAIA informeert
15 januari 2014

Hoog tijd om je sportieve ambities voor dit jaar kracht bij te zetten! GAIA biedt je daar de ideale gelegenheid toe: de 20 km van Brussel. Misschien wel de stimulans die je nodig had om je conditie op peil te krijgen!

Op zondag 18 mei kan je deelnemen aan de jaarlijkse loopwedstrijd in hartje Brussel, samen met tientallen GAIA-lopers. Zij laten zich voor de gelegenheid sponsoren door vrienden en familie, om zo GAIA een financieel duwtje in de rug te geven.

Wil er ook bij zijn? Schrijf je snel in via info [at] gaia [dot] be of 02/245.29.50. Meer details krijg je via telefoon of e-mail. We willen dit jaar de kaap van de 100 deelnemers bereiken, dus laat zien wat je waard bent en loop mee voor GAIA!

Kan of wil je niet deelnemen, dan heb je nog altijd de mogelijkheid om een GAIA-deelnemer te sponsoren. Hou dus zeker je mailbox en onze Facebook-pagina in de gaten in de aanloop naar de 20 km van Brussel.

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.