11 mei: Stemming verbod onverdoofd slachten in Commissie Dierenwelzijn Vlaams Parlement

11 mei: Stemming verbod onverdoofd slachten in Commissie Dierenwelzijn Vlaams Parlement

GAIA-actie
06 mei 2016

Aanstaande woensdag 11 mei stemmen de leden van de Commissie Dierenwelzijn in het Vlaams parlement over een wetgevend initiatief dat een totaalverbod op onverdoofd slachten beoogt. Het gaat om een voorstel van decreet van Hermes Sanctorum (Groen).

Als dit voorstel woensdag wordt goedgekeurd, zet het Parlement een cruciale stap naar een totaalverbod op een van de pijnlijkste vormen van dierenleed: onverdoofd (ritueel) slachten van dieren. Tegen stemmen betekent noch min noch meer dat de Commissie Dierenwelzijn deze wrede dierenmishandeling bestendigt en ondersteunt.

Wil jij samen met ons getuige zijn van dit belangrijk moment voor de honderdduizenden dieren die nog steeds onverdoofd de keel worden overgesneden?

Kom op woensdag 11 mei naar het Vlaams parlement. Wees op tijd en breng jouw identiteitskaart mee, rugzakken laat je best thuis. Afspraak Leuvenseweg 27 in 1000 Brussel om 8u45.

Meer nieuwsberichten over:

Stuur een mail naar de Brusselse Parlementsleden

En overtuig hen om voor het verbod te stemmen

Voor een verbod op onverdoofd slachten in Brussel

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.