Al 100.000 handtekeningen tegen dierproeven voor schoonmaakproducten

Al 100.000 handtekeningen tegen dierproeven voor schoonmaakproducten

GAIA informeert
23 oktober 2015

Het is exact drie maanden geleden dat we over heel Europa onze grootschalige petitiecampagne hebben gelanceerd voor een verbod op dierproeven voor schoonmaakproducten, dus hoog tijd voor een tussenstand.

In België alleen al zijn we erin geslaagd om 40.000 handtekeningen te verzamelen, dankzij de hulp en de inspanningen van al onze sympathisanten. Ook actrice Loes Van den Heuvel – poetsvrouw Carmen uit F.C. De Kampioenen – spoorde heel wat mensen aan om onze petitie te tekenen. Als gezicht van onze campagne heeft ze zich met hart en ziel ingezet voor de dieren, en daar is GAIA haar zeer dankbaar voor.

Ook buiten de grenzen van ons land zijn de collega’s van GAIA erin geslaagd om 60.000 handtekeningen te verzamelen tot hiertoe. Samen met de Belgische handtekeningen geeft dat een erg mooie voorlopige tussenstand van 100.000! Allemaal mensen die gekant zijn tegen wrede en verouderde testen op dieren.

Op naar dubbel zoveel handtekeningen tegen eind dit jaar!

We houden de druk op de ketel. Er moet echt zo snel mogelijk een eind komen aan die stresserende en pijnlijke experimenten. Dus laat ons voortdoen met deze actie: deel onze petitie zo veel als mogelijk, op school, op het werk, met uw vrienden, uw buren, enzovoort.

De petitie is beschikbaar:

In afwachting van een sluitende wetgeving rond dierproeven voor schoonmaakproducten kunnen consumenten kiezen voor dierproefvrije producten. Een lijst van die producten vindt u hier.

Meer nieuwsberichten over:

Teken onze petitie tegen dierproeven voor schoonmaakproducten!

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.