Rita wil doorgaan met het beschermen van dieren, ook als ze er niet meer is

Rita wil doorgaan met het beschermen van dieren, ook als ze er niet meer is

Rita heeft altijd van dieren gehouden en hen verdedigd, een passie en toewijding die ze meekreeg van haar ouders die haar als kind vroegen om petities te laten tekenen op de speelplaats.

Ze was altijd omringd door honden in het bijzonder, maar haar grote liefdes waren haar paarden... Vandaag de dag heeft ze geen huisdieren meer, maar ze zorgt hartstochtelijk voor de cavia's van haar buurman (Sir Nahné en Réo, die u op de foto ziet) en laat de honden uit van sommige van haar buren.

Rita is ook een van GAIA's eerste vrijwilligers! Ze vertelt ons: "Het is meer dan 20 jaar geleden... Ik kwam er op de televisie achter dat GAIA een demonstratie organiseerde tegen de zeehondenjacht in Canada. Ik twijfelde geen seconde, trok mijn jas aan en ging mee actievoeren." Sindsdien hebben we op Rita kunnen rekenen tijdens talloze acties en campagnes.

Rita wil doorgaan met het beschermen van dieren, ook als ze er niet meer is. Daarom heeft ze besloten om GAIA op te nemen in haar testament. "Ik weet dat mijn geld bij GAIA goed besteed zal worden," zegt ze met een mooie glimlach. "Ik hou van de aanpak van GAIA en zijn visie op dierenwelzijn. Plus, de resultaten zijn er!”.

Bedankt, Rita, voor uw levenslange inzet, die u zal overleven dankzij je keuze!

Wilt u informatie over legaten en hoe u GAIA in uw testament kunt opnemen? Vraag een gratis informatiebrochure aan via testament [at] gaia [dot] be of bel ons op 02 245 29 50.