Ontdek onze mobiele applicatie

Ontdek onze mobiele applicatie

Campagnes, petities, boycot-cotacties, tips, video’s,… . Met de “GAIA, help animals in 1 click” app op uw gsm, kan u duizenden dieren helpen, thuis en onderweg.

GAIA stelt u in staat om nog meer betrokken te zijn bij de dierenzaak. De applicatie biedt u alle tools die u nodig heeft om samen met ons dierenleed te bestrijden. Ook u kan snel een bewonderenswaardige en toegewijde dierenbeschermer worden.

1. Download de app snel!

De GAIA-app is gratis en is beschikbaar voor iPhones en smartphones met Android.

Ik heb een smartphone die werkt met Android

Download de applicatie via Google Play door op deze link te klikken:

Ontdek het op Google Play

Ik heb een iPhone

Download de applicatie in de Apple Store door op deze link te klikken:

2. Kies uw taal en blader door de inleiding

De nieuwe GAIA-applicatie, gecreëerd rond drie snelle toegangspunten (acties, video’s en resultaten), biedt u nog meer mogelijkheden om de dieren te steunen.

3. Maak een account aan

Vergeet niet een persoonlijke account aan te maken om te profiteren van de vele mogelijkheden van de applicatie. U kunt ook verbinding maken via uw Facebook- of Google-account.

4. Op de homepage

U vindt er alle acties die u kunt ondernemen, de petities die u kunt ondertekenen en de mogelijkheid om een donatie te doen.

5. Onderneem nu actie

Voor elke campagne kunt u het dierenleed bestrijden via een petitie, Facebook, Twitter of e-mail. Het voordeel van deze toepassing is dat er heel wat stappen geautomatiseerd werden. U hoeft geen gegevens in te vullen bij het tekenen van petities of tijd te verspillen aan het schrijven van e-mails of tweets. Klik en verzend!

Wees als eerste op de hoogte

Naast het ondernemen van actie, kunt u op de andere tabbladen ook bladeren door tips, video's en resultaten. GAIA lanceert een nieuwe actie? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en u kan onmiddellijk actie ondernemen.