Verantwoordelijke Communicatie

Verantwoordelijke Communicatie

06 april 2021

Verantwoordelijke Communicatie

GAIA is de invloedrijkste dierenrechtenorganisatie in België. Wij pleiten voor een relatie tussen mens en dier die gekenmerkt wordt door menselijkheid en rechtvaardigheid, met respect voor dieren en met recht op een waardig bestaan. Voor de versterking van haar Communicatieteam is GAIA op zoek naar een

Verantwoordelijke Communicatie

Deel uitmaken van onze organisatie betekent dat je onze visie uitdraagt en als communicatieverantwoordelijke deze perfect in woord en beeld kan uitdrukken. In ons team ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg, kan je strategisch denken en acties vertalen in de gepaste communicatie voor de juiste kanalen en doelgroepen. Ervaring in communicatie, een sterke foutloze pen en een goede meertaligheid zijn hierbij noodzakelijk. Je bent in staat om onze visie doeltreffend in de media te brengen alsook naar onze relevante stakeholders.

Wat zoeken we in jou?

• Gespecialiseerd in communicatie of journalistiek met min. 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie (communicatie of journalistieke achtergrond)

• Een vlotte communicator met sterke talenkennis (NL/FR/ENG)

• GAIA’s doelstellingen omzetten in een communicatiestrategie die leidt tot impactvolle resultaten

• Gedreven om onze aanwezigheid in de media en ons online engagement verder te ontwikkelen

• Gemakkelijk het overzicht bewaren, plannen en prioriteiten stellen

• Zelfstandig en efficiënt kunnen werken met aandacht voor details

Wij bieden jou een maatschappelijk relevante en geëngageerde job in een gedreven organisatie met ambitieuze plannen. Wil je meebouwen aan een betere wereld met meer aandacht voor dierenwelzijn en dierenrechten? Wil je jouw stempel drukken op een brede maatschappelijke impact van GAIA en voldoe je aan onze profielomschrijving, aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatie door naar rh [at] gaia [dot] be.

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.