De werken van GAIA. 30 jaar op de bres voor dieren en hun rechten: GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch legt zijn ziel bloot op de Boekenbeurs

De werken van GAIA. 30 jaar op de bres voor dieren en hun rechten: GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch legt zijn ziel bloot op de Boekenbeurs

Evenement
28 oktober 2016

‘De werken van GAIA’ is het derde boek van Michel Vandenbosch. In een meeslepende stijl beschrijft de auteur hoe hij er met GAIA in een kleine kwarteeuw in is geslaagd om ons land diervriendelijker te maken, gevoeliger voor dierenleed, en minder wreed. Wil u weten hoe GAIA erin is geslaagd om dierenleed bovenaan de maatschappelijke én de politieke agenda te plaatsen? Benieuwd naar beklijvende anekdotes van op de barricaden?

Kom dan zeker naar de lezing door Michel Vandenbosch in hoogsteigen persoon en laat uw exemplaar van de Werken van GAIA signeren!

Afspraak op de Boekenbeurs 2016, Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Lezing:

  • Woensdag 2 november: 12u00 – 13u00 in Hal 1, geel auteurspodium

Signeersessies:

  • Dinsdag 1 november: 11u00 – 13u00 in Hal 3 stand 301 – Borgerhoff&Lamberigts
  • Woensdag 2 november: 14u00 – 16u00 in Hal 3 stand 301 – Borgerhoff&Lamberights
Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.