GAIA en Faux Gras® de GAIA op het voedingssalon

GAIA en Faux Gras® de GAIA op het voedingssalon

GAIA informeert
07 oktober 2010

Een primeur: van 9 tot 24 oktober is dierenrechtenorganisatie GAIA aanwezig op het Voedingssalon in Brussel. GAIA zal er de Faux Gras® de GAIA promoten: zijn 100 % diervriendelijk alternatief voor foie gras.

Na het succes van Faux Gras® de GAIA ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten van 2009, krijgen de bezoekers van het Voedingssalon vanaf zaterdag de gelegenheid om dit lekker en ethisch alternatief voor foie gras te ontdekken. Aan de stand van GAIA worden de bezoekers ook vergast op enkele onuitgegeven en verrukkelijke recepten met Faux Gras® de GAIA: gegarandeerd zonder eenden- of ganzenleed.

Vorig jaar waren de 30 000 potjes Faux Gras® de GAIA in enkele weken tijd uitverkocht bij Carrefour en Lidl, de eerste grootwarenhuisketens waar Faux Gras® de GAIA in de rekken lag. Dit jaar ligt Faux Gras® de GAIA vanaf 1 december te koop bij Colruyt, Carrefour, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match en verschillende natuurvoedingswinkels.

Voor dit jaar wordt de productie van Faux Gras® de GAIA meer dan verdrievoudigt van 30.000 naar 100.000 eenheden. Cijfers die aangeven dat Faux Gras® de GAIA een geloofwaardig en serieus alternatief is voor foie gras.

Afspraak van 9 tot 24 oktober op het Voedingssalon, Brussels Expo, midden Hall 5, stand 5643. Meer info: www.fauxgras.be

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.