GAIA en Faux Gras de GAIA op het voedingssalon

GAIA en Faux Gras de GAIA op het voedingssalon

GAIA informeert
07 oktober 2011

Van 8 tot 23 oktober 2011 is dierenrechtenorganisatie GAIA aanwezig op het Voedingssalon in Brussel. GAIA zal er Faux Gras de GAIA voorstellen: haar 100 % diervriendelijk alternatief voor foie gras ...

De bezoekers van het Voedingssalon krijgen vanaf zaterdag de gelegenheid om dit lekker en ethisch alternatief voor foie gras te ontdekken. Aan de stand van GAIA worden de bezoekers vergast op enkele verrukkelijke recepten met Faux Gras de GAIA: gegarandeerd zonder eenden- of ganzenleed.

Vorig jaar werden meer dan 100 000 potjes Faux Gras de GAIA verkocht bij Carrefour, Colruyt, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match en verschillende natuurvoedingswinkels. Vanaf 1 december 2011 zal Faux Gras de GAIA ook bij Cora en Champion te verkrijgen zijn. Het bewijs dat Faux Gras de GAIA een geloofwaardig en serieus alternatief is voor foie gras.

Afspraak van 8 tot 23 oktober op het Voedingssalon, Brussels Expo, Hall 5, stand 5345.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.