Faux Gras® de GAIA op Horecatel

Faux Gras® de GAIA op Horecatel

GAIA informeert
06 maart 2014

GAIA is dit jaar voor het eerst aanwezig op Horecatel, het evenement van de horeca, voedingsberoepen en grootkeukens. GAIA zal aan de professionele bezoekers Faux Gras® de GAIA voorstellen : het 100 % diervriendelijk alternatief voor foie gras.

Uit opiniepeilingen van IPSOS blijkt immers dat de meeste mensen foie gras buitenshuis eten of wanneer het hen aangeboden wordt.

De bezoekers van Horecatel krijgen vanaf zondag de gelegenheid om dit lekker en ethisch alternatief voor foie gras te ontdekken. Aan de stand van GAIA kunnen ze Faux Gras® de GAIA ook proeven. Tevens verzorgt kok Stefaan Daeninck kookdemonstraties van heerlijke gerechten met Faux Gras® de GAIA.

Vorig jaar werden meer dan 160 000 potjes Faux Gras® de GAIA verkocht bij Albert Heijn, Carrefour, Champion, Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match en verschillende natuurvoedingswinkels. Het bewijs dat Faux Gras® de GAIA een geloofwaardig alternatief is voor foie gras.

Uit een exquête de bij professionele bezoeker van Horeca Expo in Gent blijkt dat ruim 83 % van de ondervraagden bereid is om een alternatief voor foie gras te serveren in hun restaurant. Bijna 50 % kent Faux Gras® de GAIA en nadat ze het geproefd hadden was zowat 90 % overtuigd van het product.

Afspraak op Horecatel, Parc d'Activités du Wex, Marche-en-Famenne, Paleis 6, stand 6a31, van 9 tot 12 maart 2014

www.fauxgras.be

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.