Faux gras de GAIA met vernieuwd recept op Horeca Expo

Faux gras de GAIA met vernieuwd recept op Horeca Expo

Evenement
21 november 2014

GAIA is voor het tweede jaar op rij aanwezig op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector. GAIA zal aan de professionele bezoekers de vernieuwde Faux Gras® de GAIA voorstellen. Faux Gras® de GAIA is het 100 % diervriendelijk alternatief voor foie gras. Uit opiniepeilingen van IPSOS blijkt immers dat de meeste mensen foie gras buitenshuis eten of wanneer het hen aangeboden wordt.

Het recept van Faux Gras® de GAIA is dit jaar vernieuwd en smaakt nog lekkerder. Bovendien is het diervriendelijk alternatief voor foie gras nu ook opgenomen in het assortiment van ISPC, één van de grootste leveranciers voor restaurateurs. Zodoende kan Faux Gras® de GAIA op het menu van nog meer restaurants terechtkomen.

De bezoekers van Horeca Expo krijgen vanaf zondag de gelegenheid om dit lekker en ethisch alternatief voor foie gras te ontdekken. Aan de stand van GAIA kunnen ze Faux Gras® de GAIA ook proeven.

Vorig jaar werden meer dan 160 000 potjes Faux Gras® de GAIA verkocht bij Albert Heijn, Carrefour, Champion, Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match en verschillende natuurvoedingswinkels. Het bewijs dat Faux Gras® de GAIA een geloofwaardig alternatief is voor foie gras.

Afspraak van 23 tot 27 november op Horeca Expo, Flanders Expo Gent, Hall 8, stand 8429.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.