Faux Gras de GAIA groot succes op voedingssalon

Faux Gras de GAIA groot succes op voedingssalon

GAIA informeert
25 oktober 2010

Als voorbode van de eigenlijke campagne kan het tellen: de allereerste keer dat GAIA aanwezig was op het Voedingssalon in Brussel om er promotie te maken voor Faux Gras de GAIA, GAIA's 100 % diervriendelijk alternatief voor foie gras, is het doel dat de dierenrechtenorganisatie zich had gesteld, gerealiseerd. En hoe: halverwege de allerlaatste dag van het Voedingssalon, was GAIA door haar hele voorraad van meer dan 4000 potjes Faux Gras de GAIA heen.

"We hadden 4.300 potjes voorzien voor het Voedingssalon. Gisteren om 13u30 was alles uitverkocht", meldt GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch zeer tevreden. "Vooral tijdens de weekends was het een ware overrompeling. Slechts op een handvol uitzonderingen na, waren de meeste reacties, van jong tot oud, zeer positief."

Dierenwelzijn, smaak en prijs

Opvallend: ook diegenen die langs GAIA-stand passeerden en die meldden dat ze regelmatig of bij gelegenheid foie gras eten, blijken gevoelig te zijn voor het dierenleed. Dat bleek de belangrijkste reden waarom ook zij Faux Gras de GAIA kochten op het Voedingssalon of zegden dat ze het product zeker gingen kopen in de supermarkt van zodra het daar beschikbaar is. Ook het feit dat Faux Gras de GAIA niet alleen lekker smaakt, maar meer dan drie keer goedkoper is dan de wrede ganzen- of eendenlever, ervoeren de bezoekers als een belangrijk pluspunt.

In de supermarkt

Faux Gras de GAIA zal vanaf 1 december te koop zijn bij Carrefour, Colruyt, Delhaize, Lidl, Makro, Match en Intermarché, Bio-Planet en vele natuurvoedingswinkels.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.