Eindelijk een positief signaal van Quick!

Eindelijk een positief signaal van Quick!

GAIA informeert
10 november 2015

Vijf jaar lang al probeert GAIA Quick ervan te overtuigen om niet langer kooi-eieren te gebruiken in zijn sauzen. Vandaag heeft de fastfoodketen eindelijk de radiostilte verbroken. De directeur-generaal van Quick België heeft laten weten dat hij GAIA begin december wil ontmoeten om het te hebben over de mogelijkheid om kooi-eieren te bannen van het Quick-menu.

Dat is een eerste stap in de goede richting, en het directe gevolg van onze acties op het terrein en online, maar ook van de niet aflatende inzet – sinds juni – van onze vrijwilligers en sympathisanten. Onze acties blijven voortduren, net zolang tot er voldoende garanties geboden worden over het welzijn van de legkippen.

Blijf actie voeren voor de legkippen!

Meer nieuwsberichten over:

Protesteer in één muisklik

Help ons Carrefour ervan te overtuigen zijn huidige toelevering van eieren én producten met verwerkte eieren te herzien!

Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.