Diervriendelijk feesten met Faux Gras® de GAIA

Diervriendelijk feesten met Faux Gras® de GAIA

GAIA informeert
30 november 2011

Goed nieuws voor consumenten die met de eindejaarsfeesten willen genieten van een 100% diervriendelijk alternatief voor foie gras. Vanaf morgen, 1 december, is Faux Gras® de GAIA in nog meer supermarktketens te koop. Daarmee gaat het nieuwe Faux Gras de GAIA-seizoen van start. De productie van Faux Gras® de GAIA haalt een absoluut record in 2011 met maar liefst 160 000 potjes. In 2009 verkocht GAIA 30 000 potjes, in 2010 steeg de verkoop naar 105 000 potjes. Een stijging van 433% in twee jaar tijd. Ook dit jaar belooft Faux Gras® de GAIA een succes te worden.

Faux Gras® de GAIA
Voor Faux Gras® de GAIA heeft geen enkel dier moeten lijden. De delicatesse is volledig plantaardig én biologisch. Faux Gras® de GAIA bevat feestelijke ingrediënten als truffel en champagne. Tijdens de eindejaarsperiode bieden alle grootwarenhuisketens, behalve Aldi, Faux Gras® de GAIA aan. Ook in verschillende natuurvoedingswinkels is Faux Gras de GAIA te verkrijgen. Dat Faux Gras® de GAIA een volwaardig alternatief is, blijkt uit een opiniepeiling bij 1082 Belgen.

1 op 3 kent Faux Gras® de GAIA In opdracht van GAIA voerde onderzoeksbureau IPSOS in 2011 een representatieve opiniepeiling uit naar Faux Gras® de GAIA. Daaruit blijkt dat 1 op 3 Belgen Faux Gras® de GAIA kent, 3% van de Belgen (of 330 000 Belgen) heeft al Faux Gras® de GAIA gegeten. Het diervriendelijk alternatief heeft potentieel: 1 op 2 Belgen overweegt Faux Gras® de GAIA te kopen in de supermarkt. 2 op 3 consumenten van Faux Gras® de GAIA geeft aan dat ze het product opnieuw zullen eten.

GAIA-directeur Ann De Greef: "Faux Gras® de GAIA vult een gat in de markt als diervriendelijk en lekker alternatief voor wrede foie gras. Faux Gras® de GAIA bewijst dat je helemaal geen dieren ziek hoeft te maken om fijnproevers te laten genieten".

Feestperiode
De eindejaarsfeesten naderen met rasse schreden. In vele restaurants zal foie gras op het menu staan. Voor foie gras worden in België jaarlijks enkele honderdduizenden eenden en enkele duizenden ganzen gedwangvoederd en ziek gemaakt om een lever te bekomen die 10 keer groter wordt dan normaal. Om consumenten een 100% diervriendelijk alternatief aan te bieden voor de wrede foie gras bracht dierenrechtenorganisatie GAIA Faux Gras® de GAIA op de markt.

Heerlijk diervriendelijk
Faux Gras® de GAIA is lekker op een toast met een glaasje cava, maar het is méér dan een aperitiefhapje. Wie benieuwd is naar recepten als de "Elvis Presley Sandwich" of "Pommes d'amour gevuld met Faux Gras® de GAIA ", moet zeker de website www.fauxgras.be bezoeken.

Faux Gras® de GAIA ligt vanaf 1 december in de winkelrekken van Carrefour, Champion, Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Lidl, Makro, Match, Albert Heijn en in verschillende natuurvoedingswinkels voor €3,49.

Meer nieuwsberichten over:
Open uw mailbox en maak een nieuw bericht aan. Klik op de eerste knop hieronder en plak de e-mailadressen in de adresbalk van uw nieuw bericht. Klik op de tweede knop en plak de tekst in uw nieuw bericht. Verzend, en u bent er!
Sluiten
De tekst is correct gekopieerd.